Besøg vores online tilbud:

Brevkassen

Chatten

Linjen

Forum

Peter Gantzler fortæller om sin egen sorg

X

Send denne side
som et link til en ven

Modtagers email:*

Dit navn:*

Din email:*

Besked til modtager:

Peter Gantzler fortæller om sin egen sorg

Skuespiller Peter Gantzler mistede sin far, da han var 13 år, og sin mor, da han var 26 år.

Du kan møde ham til en snak om livet og døden den 18. maj kl. 19.30-21.00 hos Børn, Unge & Sorg i København. I en dialog med direktør i Børn, Unge & Sorg – Preben Engelbrekt – taler Peter om sine egne erfaringer med tab og sorg.

Om at miste tidligt i livet, fortæller Peter:

”Det var bare SLET ikke rigtigt! Man skal ikke miste sine forældre i så ung en alder. Så kan man jo miste alt?! Jeg lavede dengang et skjold om mig selv. Jeg skulle fandme ikke involvere mig med nogen mere! Men jeg var ensom inde bag det skjold. Det bliver man. På et tidspunkt kunne jeg ikke længere holde paraderne oppe. Så jeg græd og græd. I starten følte jeg det, som om, jeg skulle dø. Men når man først giver sig selv lov, så er gråden helende. Inden da havde jeg ikke erkendt min sorg, og jeg havde ikke lyst til at tale om den. Men det nytter ikke at leve med fortrængte følelser – de skal ud i det åbne.

Foredraget med Peter Gantzler er en del af Børn, Unge & Sorgs Håbets Aktie-kampagne, der er en indsamlingskampagne til fordel for efterladte og pårørende børn og unge. Entréindtægten går til Børn, Unge & Sorgs arbejde.

Køb din billet her!

Læs mere om Håbets Aktie på www.haabetsaktie.dk.