Besøg vores online tilbud:

Brevkassen

Chatten

Linjen

Forum

Oversigt over tilbud

Professionel hjælp

I vores afdelinger i København, Aarhus og Odense tilbyder vores psykologer hjælp gennem individuel- og gruppeterapi til børn. For unge i alderen 16 – 27 år, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde, tilbyder vi gruppeterapi. Hjælpen er gratis og alle har tavshedspligt.

Ikke alle har brug for psykologhjælp. Mange klarer sig med støtte fra deres netværk – familie, venner eller kæreste. Det kan være svært selv at vide, hvornår man har brug for hjælp. Hvis du er i tvivl om, hvilken hjælp du har brug for eller om Børn, Unge & Sorg har et tilbud til dig, så kan du kontakte vores psykologer mandag til fredag mellem kl 10:00- 14:00 på 70 266 766

Frivilligt ledede tilbud

I Børn, Unge & Sorg har vi en masse unge frivillige tilknyttet. De frivillige har alle mistet deres forældre eller søskende, men er kommet så godt videre i livet. De bruger nu deres erfaringer til at støtte andre unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Det gør de gennem Chatten, Brevkassen og Linjen, som du kan læse mere om herunder.

Tilbud i Børn, Unge & Sorg

Psykologhjælp

Vi tilbyder psykologhjælp til børn og unge under 28 år. Ring og tal med en af vores psykologer, så I sammen kan finde ud af hvilken hjælp, der er behov for. Det er gratis og psykologerne har tavshedspligt.

Vores telefonvisitation er åben mandag til fredag mellem kl. 10:00 – 14:00 på 70 266 766.

Linjen 70 209 903

Anonym telefonrådgivning for unge, hvis far eller mor er alvorligt syg eller død.

Læs mere

Chatten

Er du 13-27 år, og er din far eller mor alvorligt syg eller død, så kan du mandag til torsdag fra 17-21 chatte anonymt med én af de frivillige.

Læs mere

Brevkassen

Brevkassen er for 13-27-årige, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde. Du kan læse svaret fra de frivillige i Brevkassen inden for en uges tid.

Læs mere

Forum

På Forum har du mulighed for at skrive anonymt med andre på samme alder og situation. Der findes også Forum for forældre.

Læs mere

Caféaftener

De frivillige holder løbende caféaftener, hvor forskellige temaer tages op. Aftenerne er for unge, hvis forældre eller søskende er alvorligt syge eller døde.

Læs mere